Beschermende coating

Je kozijnen weer als nieuw

De Cleannovation renovation coating laat jouw kozijnen er weer als nieuw uitzien. Kozijnen gaan na verloop van tijd verweren, oxideren en verkleuren. Door de coating wordt de oorspronkelijke kleur van het object hersteld. Ook werkt een coating glansherstellend en wordt het oppervlak voor de komende jaren beschermd tegen alle weersinvloeden.

Belangrijkste voordelen van onze Cleannovation Renovation Coating

Kleur- en Glansherstel

De ondergrond ziet er weer als nieuw uit.

Algen en mossen hechten minder snel

Door de coating maken algen en mossen minder kans zich te hechten.

Bescherming van het oppervlak

De coating beschermt tegen UV-straling en andere weersinvloeden.

Juiste uitstraling van het pand

De doffe uitstraling van jouw pand, woning of complex wordt met een coating hersteld zonder dat er iets vervangen of geschilderd hoeft te worden.

Wat kunnen wij voor jou coaten?

  • Kozijnen
  • Roldeuren
  • Garagedeuren
  • Banken en stoelen met een harde ondergrond
  • Aluminium
  • Gevelreclame

Product informatie

De Cleannovation Renovation Coating is een oplosmiddelvrije permanente coating bedoeld voor harde ondergronden zoals RVS, PVC, gepoedercoate of geanodiseerde ondergronden. Het is ook te gebruiken op hardstenen ondergronden. Het geeft bescherming tegen organische vervuilingen en vetten. Het is beperkt dampdoorlatend, gaat vocht tegen en voorkomt vochtvlekken. Op minerale ondergronden kan een kleurverdieping optreden, dus het is raadzaam om altijd eerst een proefstuk te plaatsen.

Bij beschadigingen kan de Cleannovation Renovation Coating opnieuw aangebracht worden. Ook kan de coating overgeschilderd worden met diverse verfsoorten.

Wil je met ons een gesprek over Beschermende coating
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321