Brandweer Haarlem

Brandweer Haarlem


Voor de brandweer in Haarlem voeren wij al een geruime tijd diverse reinigingswerkzaamheden uit.

Om deze werkzaamheden uit te voeren maken wij gebruik van onze elektrische hogedruktrailer met 100% fossielvrije waterverwarming in combinatie met een elektromotor en daarnaast een elektrische hoogwerker. 

Duurzaam Ondernemen

Wij maken op een innovatieve en natuurlijke manier schoon met stoom. Door onze Cleannovation-formule waarbij we onder hogedruk met stoom reinigen, besparen we 60% procent op water, zijn chemische middelen overbodig geworden en reduceren we ons brandstofgebruik met bijna 40%.

We streven altijd naar een nog kleinere footprint, daarom ontwikkelen we onze machines en methoden continu door. Uiteraard doen wij nooit concessies op de kwaliteit, want het eindresultaat moet natuurlijk wel onberispelijk zijn.

  Hoe wij veilig ondernemen

  Cleannovation werkt regelmatig op hoogtes en daarbij maken wij in veel gevallen met een hoogwerker. Werkzaamheden op hoogte mogen alleen worden uitgevoerd vanaf een veilige en ergonomisch verantwoorde hoogwerker, steiger, stelling, bordes of werkvloer. De hoogwerkers worden elke keer op vaste punten gecontroleerd en indien nodig wordt er gewerkt met een valbeveiliging. Daarnaast zijn onze medewerkers in het bezit van een VCA-diploma.

  Wij maken schoon met stoom onder hogedruk. Dit is veiliger voor steen of gevelbekleding, de onderlaag raakt namelijk niet beschadigd. Door het gebruik van een lage druk (100bar) blijven de voegen en kitnaden intact en gaan zij door deze reinigingsmethoden langer mee.

  We gebruiken geen chemische middelen. Als het te reinigen oppervlak erg vervuild is, proberen we vervuild water zoveel mogelijk op te vangen zodat dit niet in het milieu terecht komt.

  Wij reinigen CO2 neutraal

  Sinds een aantal maanden hebben wij als een van de eerste in Nederland onze nieuwe elektrische hogedruktrailer met 100% fossielvrije waterverwarming in combinatie met een elektromotor. Dit is beter voor het milieu en véél stiller dan een conventionele dieselmotor, je hoort ‘m bijna niet draaien!

  Met de diverse reinigingstechnieken is deze elektrische hogedruktrailer veelzijdig inzetbaar.

  Met de SteamPLUS® reinigingstechniek hebben wij het gehele pand van de brandweer gereinigd. Deze techniek is ontwikkeld voor diepreiniging en/of verf- en graffiti verwijderen van schadegevoelige ondergronden zoals kwetsbare monumentale gebouwen zonder dat reinigingsmiddelen nodig zijn. 

  Wij proberen zoveel mogelijk in combinatie te werken met een elektrische hoogwerker en zijn continu bezig met het milieu en het verminderen van de milieubelasting. En voor onze opdrachtgevers gaan wij constant door met verbeteren. Alleen het beste is voor ons en onze klanten goed genoeg!


   Onze laatste posts over gevelreiniging

   Wil je met ons een gesprek over Brandweer Haarlem
   Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321