Cleannohome

Thuis in reinigen!

Cleannohome, (onderdeel van Cleannovation) is de dé Nederlandse specialist in reiniging met stoom. Wij maken op een innovatieve en natuurlijke manier schoon met stoom

Onlangs hebben wij een nieuwe elektrische hogedruktrailer met 100% fossielvrije waterverwarming in combinatie met een elektromotor aangeschaft. Dit is beter voor het milieu en véél stiller dan een conventionele dieselmotor, je hoort ‘m bijna niet draaien!

Met de diverse reinigingstechnieken is deze elektrische hogedruktrailer veelzijdig inzetbaar.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Gevelreiniging

Wij reinigen de gevel van jouw woning door middel van stoom/hogedruk techniek. Hierdoor ziet je pand er weer mooi uit en wordt de levensduur verlengd. Gevels hebben veel te lijden onder weersinvloeden, waardoor erosie kan optreden. Na het reinigen adviseren wij je daarom om de gevel te beschermen door impregneren, uiteraard kunnen wij dit voor je doen.

Dakreiniging

Een lelijk en verweerd dak past niet bij een mooie gevel, schilderwerk of keurige buitenruimte van een woning of bedrijfspand. Cleannovation maakt voor het reinigen van je dak gebruik van stoom: CleannoSteam®. Het dak wordt schoongespoten met water door een roterende waterfrees. Wij kunnen bijna alle typen daken reinigen. Een plat dak, dakpannen, golfplaten, leipannen en shingles zijn bij Cleannovation business as usual.

Terrasreiniging

Groene aanslag geeft een vieze indruk en maakt een vlonder of het terras glad. Daarom is het mooier en veel veiliger om de groene aanslag zo nu en dan te laten verwijderen. Wij reinigen de tegels van jouw terras door middel van onze stoom/hogedruk techniek. Door deze techniek hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van chemische middelen en raakt de onderlaag niet beschadigd.

Glasbewassing

Cleannovation is specialist in milieuvriendelijke glasbewassing voor particulieren en bedrijven door heel Nederland. 

Glasbewassing mag zeker niet worden vergeten tijdens het onderhoud van een pand. Schone ramen zorgen voor een frisse kijk en een schone aanblik, daarnaast hebben schone ramen een positief effect op een mooie lichtinval en de gezondheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van schone ramen!

Neem contact met ons op voor een eenmalige reiniging op periodieke glasbewassing. Glasbewassing kan ook in combinatie met het reinigen van de gevel

Wij maken gebruik van osmosewater. Dit is leidingwater waaruit alle bestanddelen (zouten, mineralen en kalk) zijn gefilterd. Bijkomend voordeel is dat er na het wassen geen druppelvorming ontstaat van mineralen en zouten.

Met periodieke glasbewassing verleng je de levensduur van je pand, voorkom je schimmel en daarnaast blijven de ramen en kozijnen mooi en fris.

Antispin behandeling

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van spinnen op milieuvriendelijke en effectieve wijze. Hierdoor zul je snel verlost zijn van de overlast. 

We beginnen eerst met de aanwezige spinnen en spinnenwebben te verwijderen. Vervolgens worden alle schuilplaatsen waar spinnennesten aanwezig kunnen zijn en plekken waar spinnen graag verblijven behandeld met een biologisch middel. Dit middel brengen wij aan met een drukspuit. Het aangebrachte biologische bestrijdingsmiddel zorgt voor een beschermlaagje waardoor vuil en spinnenwebben niet meer hechten. De behandelde oppervlakten zijn hierdoor beschermd tegen spinnen, spinnenwebben en vervuiling. Jouw woning, bedrijfspand of boothuis blijft hierdoor langdurig beschermd en bovendien blijft het schilderwerk langer mooi.

Voor het beste resultaat en een gegarandeerde bescherming adviseren wij twee maal per jaar een behandeling uit te laten voeren.

Coaten hekwerk

De Cleannovation renovation coating laat jouw hekwerk er weer als nieuw uitzien. Hekwerk gaat na verloop van tijd verweren, oxideren en verkleuren. Door de coating wordt de oorspronkelijke kleur van het object hersteld. Ook werkt een coating glansherstellend en wordt het oppervlak voor de komende jaren beschermd tegen alle weersinvloeden. Ook kozijnen, roldeuren, garagedeuren, banken en stoelen met harde ondergrond, aluminium en gevelreclame kunnen wij coaten met onze Cleannovation renovation coating. Benieuwd? Vraag gerust naar onze mogelijkheden.


Onze laatste posts over gevelreiniging

Wil je met ons een gesprek over Cleannohome
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321