CO2-neutraal

Wij reinigen CO2-neutraal!

Normaal werken we op (grootte) hoogtes en zouden we dit wel van de hoogste daken willen schreeuwen. 

Je leest het elke dag in de krant en hoort het op het nieuws. We moeten met elkaar stappen zetten om de aarde voor de volgende generatie te blijven behouden. 

Wij hebben daarom een hele forse investering gedaan om hier weer verder aan bij te dragen. Als een van de eerste in Nederland heeft Cleannovation onlangs geïnvesteerd in een nieuwe elektrische hogedruktrailer met 100% fossielvrije waterverwarming in combinatie met een elektromotor. Dit is beter voor het milieu en véél stiller dan een conventionele dieselmotor, je hoort ‘m bijna niet draaien!

Méér dan 90% emissiereductie dankzij de elektrische aandrijving en warmtewisselaar die geschikt is voor fossielvrije brandstoffen

De nieuwe, batterij-aangedreven hogedruktrailer die zich perfect kan meten met de dieselmotor aangedreven varianten! Méér dan 90% emissiereductie dankzij de elektrische aandrijving en warmtewisselaar die geschikt is voor fossielvrije brandstoffen.

Met de diverse reinigingstechnieken is deze elektrische hogedruktrailer veelzijdig inzetbaar.

  Reinigingstechnieken

  SteamPLUS®

  Is een gepatenteerde "stoom-hogedruk" reinigingstechniek die de unieke eigenschappen van stoom en de effectiviteit van hogedruk met elkaar combineert. SteamPLUS® is ontwikkeld voor diepreiniging en/of verf- en graffiti verwijderen van schadegevoelige ondergronden zoals kwetsbare monumentale gebouwen zonder dat reinigingsmiddelen nodig zijn.

  AquaPLUS®

  AquaPLUS® is een oppervlakte reinigingstechniek op basis van water/stoom in een verhouding van 90/10, en maakt het gebruik van reinigingsmiddelen overbodig.

  WeedPLUS®

  WeedPLUS® is een 100% milieuvriendelijke heetwater onkruidbestrijdingstechniek. Met de WeedPLUS® heetwater onkruidbestrijdingstechniek wordt door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen onkruid bestreden.

  Wil je meer informatie, weten wat de mogelijkheden zijn of een demo aanvragen?

  Vraag nu hier een demo aan!
  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om details te bespreken en de afspraak in te plannen.
  Bellen kan natuurlijk ook op 030 - 8770 321.


  Onze laatste posts over gevelreiniging

  Wil je met ons een gesprek over CO2-neutraal
  Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321