Over Cleannovation

Wat motiveert ons?

Wij noemen ons dé Nederlandse specialist in gevelreiniging met stoom. Cleannovation is gestart vanuit de overtuiging dat reinigen efficiënter, beter en veiliger voor het milieu moest zijn. En dat is niet alleen gelukt, we streven daarbij altijd naar een nóg kleinere footprint.

Een kleinere footprint

Wij maken op een innovatieve en natuurlijke manier schoon met stoom. Door onze Cleannovation-formule waarbij we onder hogedruk met stoom reinigen, besparen we 60% procent op water, zijn chemische middelen overbodig geworden en reduceren we ons brandstofgebruik met bijna 40%. We streven altijd naar een nog kleinere footprint, daarom ontwikkelen we onze machines en methoden continu door. Uiteraard doen wij nooit concessies op de kwaliteit, want het eindresultaat moet natuurlijk wel onberispelijk zijn.

ISO Certificering

Cleannovation heeft ISO 9001, ISO 14001 en VCA* met succes afgerond. Met ISO 9001 hebben wij een strakke, interne organisatie met duidelijke procedures die extern worden gemonitord. Met ISO 14001 laten we zien dat we milieubewust werken en ons aan alle wet- en regelgeving houden. Wij zijn continu bezig met het milieu en het verminderen van de milieubelasting. En voor onze opdrachtgevers gaan wij constant door met verbeteren. Alleen het beste is voor ons en onze klanten goed genoeg.

Viridi Air Partner

Wij zijn Viridi Air Partner. 

Viridi Air komt uit het Latijns en betekent: Groene Lucht. Op een groene duurzame manier bijdragen aan schone lucht door Viridi Air unieke bomen te laten planten die fijnstof uit de buitenlucht filteren.

Leuk dat wij ook meedoen met de groene buitenfilterprojecten. Unieke bomen planten die de luchtvervuiling weten te verminderen. Deze projecten zijn vooral gericht op fijnstofreductie maar ook NOx, CO2, ammoniak en ozon kunnen ze uit de lucht filteren met 100% groen. Alleen door samen concreet te handelen maken we de wereld schoner en gezonder. Voor gezondheid en klimaat. Schone lucht. Natuurlijk voor elkaar!

Saskia Jilesen