Dakreiniging Clubgebouw Golfclub De Nieuwegeinse

Hans Wognum, mede-eigenaar The Mondial International Golf & Short Game Center:

Na de overname van de golfbaan in Houten, tegenwoordig The Mondial geheten, keken we naar ons prachtige pand gelegen aan een schitterende vijver. Na alle enorme veranderingen binnen en rondom het gebouw miste het nog steeds haar glans. Het dak was door de aanslag heel donker en vuil geworden. En toen liepen we Rob van Luijn van Cleannovation tegen het lijf...

Passie voor Golf en -duurzaam- schoonmaken

Zijn passie voor specialistische reiniging en de golfsport brachten ons bij elkaar, inmiddels friends forever! Hij liet ons pand weer leven door het dak terug te brengen naar haar oorspronkelijke oranje kleur en alles er weer als nieuw uit te laten zien! En onze gasten en wijzelf genieten er nog elke dag van!

Dank je, Rob en al jouw collega’s hiervoor! 

Cleannovation: Specialist in dakreiniging

Resultaten spreken voor zich! Naast 'natuurlijk schoon' willen we ook zuinig zijn op onze natuur. Dus bij dit schoonmaak- project zijn geen chemicaliën en geen hoge druk gebruikt. Het dak kan er dus weer jaren tegen.

Heeft u ook een verontreinigd dak? Maak een afspraak met een van onze specialisten voor een vrijblijvende proef op lokatie.


Ook interessant voor u

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep

IJsselstein

IJsselstein

Geraakt of geïnspireerd door onze manier van schoonmaken?