030-8770321 [email protected]

Dakreiniging

Dakreiniging door Ceannovation:

Als het dak van uw woning of bedrijfspand is vervuild

In veel gevallen zijn mossen of algen de boosdoener. Maar ook vogeluitwerpselen en kalk-zoutuitslag kunnen de oorzaak zijn van een vervuild dak. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle daken.

Wij reinigen daken van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en bedrijfspanden. Met een professionele dakreiniging ziet uw dak er weer netjes, schoon en verzorgt uit.

Dakreiniging met behulp van moderne technieken

Bij het reinigen van uw dak bekijken we goed wat voor type dakbedekking u heeft en wat de ernst van de vervuiling is. Op basis hiervan bepalen we waterkracht die we gaan inzetten om uw dak te reinigen. Onder gepaste hogedruk worden uw dakpannen gereinigd. Doordat we de waterdruk zelf goed kunnen controleren kunnen wij uw dak optimaal reinigen.

=

Wanneer uw dakpannen wat ouder zijn bestaat er de kans dat uw dakpannen bros zijn geworden.

Een brosse dakpan is vaak gevoelig voor lekkage en het aantrekken van vuil. In dit geval adviseren wij u om uw dakpannen te behandelen met een dakcoating of beschermmiddel. Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Cleannovation

Impregneren dakpannen

Bent u op zoek naar een permanente oplossing tegen een vervuild dak? Dan kunt u er voor kiezen om uw dak vakkundig te laten impregneren met een beschermingsmiddel. Een hoogwaardige beschermlaag zorgt ervoor dat water en vuil afgestoten worden. Een hoogwaardig beschermmiddel biedt een permanente oplossing tegen vuil om dat de beschermlaag er voor zorgt dat vuil minder snel kan hechten aan uw dakbedekking.

=

Als u kiest voor impregneren dan dient uw dak eerst goed te worden gereinigd door onze Cleannosteam.

Tijdens het reinigen van uw dak wordt al het oppervlakkige vuil schoongemaakt en worden tevens de reeds genestelde worteltjes verwijderd.

Wilt u meer weten over Cleannovation?

Wij vertellen u graag alles over stoomreinigen met CleannoSteam®! Wij zijn landelijk actief vraag vandaag een gratis proef aan.

030-8770321

Bel ons gerust

[email protected]

Altijd snel reactie

KvK nummer:

70527504

BTW nr:

NL858359637B01