030-8770321 [email protected]

Gevelreiniging Amsterdam

Cleannozorg

Reinigt rollators en rolstoelen

R

Kauwgom verwijderen

Reiniging zonder schade

R

Brandschade?

Snel roetvrij

030-8770321

Bel snel voor een gratis proef

Gevelonderhoud Amsterdam: comfortabel wonen

Met gevelonderhoud in Amsterdam heeft Cleannovation als doel uw wooncomfort te verhogen. Periodiek gevelonderhoud is onontbeerlijk voor een goede conditie van uw gevel. Daarnaast blijft het mooie aanzien behouden. Verkeert uw gevel in een slechte staat, dan krijgt deze een smoezelige uitstraling met vuile voegen. Met gevelonderhoud in Amsterdam voorkomt u dit. Ook de levensduur van uw gevel wordt daarmee langer, wat uw wooncomfort ten goede komt. Vochtdoorslag zorgt immers voor een ongezond, vochtig leefklimaat en vermindert de isolerende werking. Ook uw energierekening stijgt hierdoor. Kortom, wacht niet te lang en schakel Cleannovation in voor gevelonderhoud in Amsterdam!

Gevelreiniging Amsterdam
Gevelreiniging Amsterdam

Gevelreiniging met stoom Amsterdam

Gevelreiniging met stoom in Amsterdam doet Cleannovation veel voor particulieren. Stoomreiniging betekent schoon zonder schade. Bovendien is onze methode zeer milieuvriendelijk, aangezien er geen chemische middelen aan te pas komen. Onze unieke techniek met Cleannosteam® is daarmee maatschappelijk verantwoord. Deze hogedruktechniek combineert de unieke eigenschappen van stoom en hogedruk. Hiermee passen wij in Amsterdam gevelreiniging met stoom toe op gevels, van nieuw tot oud. De stoom spuiten wij met een traploos regelbare minimale druk op het oppervlak, zodat de voeg niet wordt aangetast. Steeds weer ervaren onze klanten het verbluffende resultaat. Cleannovation is uw betrouwbare partner voor gevelreiniging met stoom in Amsterdam.

Gevel impregneren Amsterdam

Een gevel impregneren in Amsterdam doen wij veel na gevelreiniging. Ons advies luidt om dit zeker te laten doen, zo blijft uw gevel veel langer in goede staat. Bij gevelimpregnatie spuiten wij een beschermlaag op de gevel, zodat vochtopname wordt tegengegaan. Het oppervlak blijft droger waardoor algen en mos minder kans krijgen. De gevel impregneren in Amsterdam doen wij met een hydrofobeermiddel dat waterdamp doorlaatbaar is, waardoor het vocht niet van buiten naar binnen getransporteerd kan worden, maar wel andersom. Doordat vochtdoorslag wordt tegengegaan bespaart u ook op uw energierekening. Uw gevel impregneren in Amsterdam? Contacteer ons!

Gevelreiniging Amsterdam