030-8770321 [email protected]

Gevelreiniging Leiden

Cleannozorg

Reinigt rollators en rolstoelen

R

Kauwgom verwijderen

Reiniging zonder schade

R

Brandschade?

Snel roetvrij

030-8770321

Bel snel voor een gratis proef

Gevelreiniging met stoom Leiden

Gevelreiniging met stoom in Leiden? Wij komen snel ter plaatse! Voor particulieren passen wij deze unieke reinigingsmethode veel toe. Schoon zonder schade? Het kan met stoomreiniging. Onze methode is bovendien zeer milieuvriendelijk, omdat wij geen chemische reinigingsmiddelen gebruiken. Met Cleannosteam® hanteren wij een maatschappelijk verantwoorde manier van gevelreiniging. Voor gevelreiniging met stoom in Leiden komen wij graag langs voor een gratis proef. Zo ziet u zelf hoe deze techniek reinigt zonder schade. De hogedruktechniek combineert stoom en hogedruk met een traploos regelbare minimale druk, zodat de voeg niet wordt aangetast. Gevelreiniging met stoom in Leiden? Cleannovation is uw partner!

Gevelreiniging Leiden
Gevelreiniging Leiden

Gevelonderhoud in Leiden

Voor gevelonderhoud in Leiden benadert u Cleannovation. Met onze unieke stoom reinigingsmethode reinigen wij uw gevel zonder schade. Kan dat? Met een gratis proef ervaart u zelf het verbluffende effect! Regelmatig gevelonderhoud is belangrijk voor een goede staat van uw gevel. Laat u uw gevel verwaarlozen, dan krijgt deze een verwaarloosd uiterlijk. Algen en vocht krijgen meer kans, waardoor uw wooncomfort uiteindelijk vermindert. Met gevelonderhoud voorkomt u deze nare gevolgen. De isolerende werking van uw gevel blijft behouden en daarmee uw wooncomfort. Bovendien stijgt uw energierekening niet onnodig. Cleannovation is hét adres voor gevelonderhoud in Leiden.

Gevel impregneren Leiden

Een gevel impregneren in Leiden doen wij veel na gevelreiniging. Ons advies luidt om dit zeker te laten doen, zo blijft uw gevel veel langer in goede staat. Bij gevelimpregnatie spuiten wij een beschermlaag op de gevel, zodat vochtopname wordt tegengegaan. Het oppervlak blijft droger waardoor algen en mos minder kans krijgen. Gevels impregneren in Leiden doen wij met een hydrofobeermiddel dat waterdamp doorlaatbaar is, waardoor het vocht niet van buiten naar binnen getransporteerd kan worden, maar wel andersom. Doordat vochtdoorslag wordt tegengegaan bespaart u ook op uw energierekening. Uw gevel impregneren in Leiden? Contacteer ons!

Gevelreiniging Leiden