030-8770321 [email protected]

Gevelreiniging Rotterdam

Cleannozorg

Reinigt rollators en rolstoelen

R

Kauwgom verwijderen

Reiniging zonder schade

R

Brandschade?

Snel roetvrij

030-8770321

Bel snel voor een gratis proef

Gevelreiniging met stoom Rotterdam

Voor gevelreiniging met stoom in Rotterdam komen wij bij zowel nieuwe als oudere panden. Alle krijgen wij brandschoon zonder schade. Hoe? Met onze Cleannosteam®, een unieke reinigingsmethode met stoom en hogedruk. Deze hogedruktechniek combineert stoom en hogedruk met een traploos regelbare minimale druk, zodat de voeg niet wordt aangetast. Voor particulieren passen wij deze unieke gevelreiniging met stoom in Rotterdam veel toe. De reinigingsmethode is bovendien zeer milieuvriendelijk, omdat wij geen chemische reinigingsmiddelen gebruiken. Graag laten wij u onze Cleannosteam® methode zelf ervaren met een gratis proef. Wij laten u graag meegenieten van onze maatschappelijk verantwoorde gevelreiniging. Uiteraard hanteren wij scherpe prijzen. Kortom, Cleannovation is uw partner voor gevelreiniging met stoom in Rotterdam! 

Gevelreiniging Rotterdam
Gevelreiniging Rotterdam

Gevelonderhoud in Rotterdam

Voor gevelonderhoud in Rotterdam gaat u naar Cleannovation. Onze unieke stoom reinigingsmethode houdt uw gevel mooi zonder schade, of u nu een nieuwe of oude gevel heeft. Waarom is gevelonderhoud zo belangrijk? Behalve dat een mooi aanzien prettiger oogt, bevordert het ook uw wooncomfort. Een slecht onderhouden gevel is gevoeliger voor algen en vocht. Het gevolg? Vochtdoorslag met kans op narigheden, zoals schimmel. Met periodiek gevelonderhoud voorkomt u dit soort narigheden. Uw gevel behoudt zijn isolerende werking en uw wooncomfort blijft gewaarborgd. Ook stijgt uw energierekening niet onnodig. Ervaar het zelf met een gratis proef. Cleannovation zorgt voor een verbluffend effect met gevelonderhoud in Rotterdam!

Gevelimpregnatie Rotterdam

Gevelimpregnatie in Rotterdam doen wij veel na gevelreiniging. Uw gevel reinigen is altijd een goed idee. Om nieuwe vervuiling langer uit te stellen impregneren wij uw gevel met een hydrofobeermiddel. Het oppervlak blijft daardoor droger, zodat algen en mos minder kans krijgen. Doordat het impregneermiddel waterdamp doorlaatbaar is komt vocht niet van buiten naar binnen, maar wel andersom. Zo voorkomt u vochtdoorslag en blijft uw gevel veel langer in goede staat. Nare toestanden, zoals schimmel binnen, blijven u hiermee bespaart. Uw wooncomfort behoudt zijn goede kwaliteit en u bespaart tevens op uw energierekening. Wij komen graag langs voor gevelimpregnatie in Rotterdam.

Gevelreiniging Rotterdam