030-8770321 [email protected]

Gevelreiniging Utrecht

Cleannozorg

Reinigt rollators en rolstoelen

R

Kauwgom verwijderen

Reiniging zonder schade

R

Brandschade?

Snel roetvrij

030-8770321

Bel snel voor een gratis proef

Gevelreiniging met stoom Utrecht

Gevelreiniging met stoom in Utrecht? Wij doen het veel voor particulieren. Met onze unieke reinigingsmethode met Cleannosteam® combineren wij stoom met hogedruk voor een perfecte reiniging zonder schade. Deze methode is ook zeer milieuvriendelijk, omdat er geen chemische reinigingsmiddelen aan te pas komen. Met Cleannosteam® verrichten wij gevelreiniging met stoom in Utrecht op een maatschappelijk verantwoorde manier. Wilt u zelf eens het verbluffende effect ervaren van gevelreiniging? Wij komen langs voor een gratis proef. Zo ziet u zelf hoe deze techniek reinigt zonder schade. De hogedruktechniek combineert stoom en hogedruk met een traploos regelbare minimale druk, zodat de voeg niet wordt aangetast. Gevelreiniging met stoom in Utrecht? Cleannovation is uw partner!

Gevelreiniging Utrecht
Gevelreiniging Utrecht

Gevelonderhoud in Utrecht

Voor gevelonderhoud in Utrecht benadert u Cleannovation. Met onze unieke stoom reinigingsmethode reinigen wij uw gevel zonder schade. Kan dat? Met een gratis proef ervaart u zelf het verbluffende effect! Regelmatig gevelonderhoud is belangrijk voor een goede staat van uw gevel. Laat u uw gevel verwaarlozen, dan krijgt deze een verwaarloosd uiterlijk, krijgen algen en vocht meer kans en vermindert tenslotte uw wooncomfort. Met gevelonderhoud in Utrecht voorkomt u deze nare gevolgen. De isolerende werking van uw gevel blijft behouden en daarmee uw wooncomfort. Bovendien stijgt uw energierekening niet onnodig. Cleannovation is hét adres voor gevelonderhoud in Utrecht.

Gevel impregneren Utrecht

Een gevel impregneren in Utrecht doen wij veel na gevelreiniging. Ons advies luidt om dit zeker te laten doen, zo blijft uw gevel veel langer in goede staat. Bij gevelimpregnatie spuiten wij een beschermlaag op de gevel, zodat vochtopname wordt tegengegaan. Het oppervlak blijft droger waardoor algen en mos minder kans krijgen. De gevel impregneren in Utrecht doen wij met een hydrofobeermiddel dat waterdamp doorlaatbaar is, waardoor het vocht niet van buiten naar binnen getransporteerd kan worden, maar wel andersom. Doordat vochtdoorslag wordt tegengegaan bespaart u ook op uw energierekening. Uw gevel impregneren in Utrecht? Contacteer ons!

Gevelreiniging Utrecht