Gevelreiniging

Gevelreiniging 

Wij reinigen de gevel van jouw woning of bedrijfspand door middel van stoom/hogedruk techniek. Hierdoor ziet je pand er weer mooi uit en wordt de levensduur verlengd. Gevels hebben veel te lijden onder weersinvloeden, waardoor erosie kan optreden. Na het reinigen adviseren wij je daarom om de gevel te beschermen door impregneren, uiteraard kunnen wij dit voor je doen.

Team Cleannovation heeft de passie, professie, machines en materialen in huis om gevelreiniging van begin tot eind goed uit te voeren.

Belangrijkste voordelen van onze stoomtechniek voor gevelreiniging

Veilig voor steen of gevelbekleding

Omdat wij alleen stoom onder hogedruk gebruiken, raakt de onderlaag niet beschadigd.

Veilig voor voegen

We gebruiken een lage druk (100bar), hierdoor blijven de voegen en kitnaden intact en gaan zij door deze reinigingsmethode langer mee.

Niet schadelijk voor het milieu

We gebruiken geen chemische middelen. Als het te reinigen oppervlak erg vervuild is, proberen we vervuild water zoveel mogelijk op te vangen zodat dit niet in het milieu terecht komt.

Altijd het beste resultaat

Door de juiste en professionele afstemming van de stoomtemperatuur en de druk ben je altijd gegarandeerd van het beste reinigingsresultaat.

Hoe werkt onze stoomreiniging?

Door water onder hogedruk te ‘oververhitten’ ontstaat stoom met een temperatuur van ongeveer 200°C in de brander en ongeveer 150°C aan de spuitnozzle. Deze oververhitte stoom wordt vervolgens met een traploos regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten. Door deze techniek kan er zonder chemie of reinigingsmiddelen een verbluffend reinigingsresultaat worden behaald.

In tegenstelling tot waterhogedruk, reinigt CleannoSteam® niet door inslagkracht (impact). De methode is zo effectief omdat de vervuiling wordt oververhit. Door het thermoshockeffect wordt de hechting tussen ondergrond en de vervuiling zonder aantasting van de ondergrond verwijderd.

Gevel laten impregneren

  • Waarom zou je de gevel laten impregneren?
    Een geïmpregneerde gevel geeft een mooi verzorgde indruk en is goed voor de levensduur van jouw woning of bedrijfspand.
  • Beschermlaag op je gevel
    Bij het impregneren spuiten wij een beschermlaag op jouw gevel waarmee vochtopname wordt tegengegaan. De ondergrond blijft droger waardoor je minder last hebt van algen en mos. Alle hydrofobeermiddelen zijn doorlaatbaar voor waterdamp, waardoor het vocht wel van binnen naar buiten getransporteerd kan worden, maar niet andersom. Doordat vochtdoorslag wordt tegengegaan bespaar je uiteindelijk op je energierekening. Wij passen vaak gevelreiniging toe gevolgd door gevelimpregnatie.

Onze laatste posts over gevelreiniging

Wil je met ons een gesprek over Gevelreiniging
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321