Gevelreiniging

Gevelreiniging met stoom. Schoner en veiliger kan het niet.

Cleannovation reinigt graag de gevels van uw woning of bedrijfspand door middel van stoomreiniging. Dit is niet alleen mooi om te zien, maar ook goed voor de levensduur van uw woning of bedrijfspand.

Gevels hebben veel te lijden door weersinvloeden, waardoor er erosie op kan treden. Na het reinigen van de gevel adviseren wij uw gevel te beschermen door het impregneren van de bakstenen of het aanbrengen van een gevelcoating.

Team Cleannovation heeft de passie, professie, machines en materialen in huis om gevelreiniging goed uit te voeren van begin tot eind. Als het nodig is verzorgen wij ook de coating en/of impregneren van uw gevel.

Belangrijkste voordelen van onze stoomtechniek voor gevelreiniging

Veilig voor Steen of gevelbekleding

Door het gebruik van stoom wordt de onderlaag niet beschadigd. En door geen gebruik van chemische middelen is het resultaat niet hetzelfde, maar veel beter!

Veilig voor voegen

Doordat we zo laag mogelijke druk (100bar) gebruiken, worden voegen en kitnaden niet aangetast. Uw voegen gaan door deze reinigingsmethode langer mee. 

Niet schadelijk voor het milieu

We gebruiken geen chemische middelen voor de reiniging. Als het te reinigen oppervlak zeer vervuild is, proberen we zoveel mogelijk vervuild water op te vangen.

Stoomreiniging

Door de professionele afstemming van de temperatuur van de stoom en de druk, bent u altijd gegarandeerd van het beste reinigingsresultaat.

Hoe werkt onze stoomreiniging?

Door water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom met een temperatuur van ± 200°C in de brander en ± 150°C aan de spuitnozzle. Deze oververhitte stoom wordt vervolgens met een traploos regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten en maakt het mogelijk om zonder gebruik van chemie/ reinigingsmiddelen verbluffende reinigingsresultaten te behalen.

In tegenstelling tot water-hogedruk, reinigt CleannoSteam® niet door inslagkracht (impact). CleannoSteam® is effectief omdat de vervuiling wordt oververhit (het zgn. thermoshock effect). Hierdoor verbreekt de hechting tussen de ondergrond en de vervuiling wordt zonder aantasting van de ondergrond verwijderd.

Gevel laten impregneren

  • Waarom zou u de gevel laten impregneren?
    Een mooie eerst indruk en goed voor de levensduur van uw woning of bedrijfspand.
  • Beschermlaag op uw gevel
    Bij het impregneren spuiten wij een beschermlaag op uw gevel waarmee vochtopname wordt tegengegaan. De ondergrond blijft droger waardoor u minder last heeft van algen en mos. Alle hydrofobeermiddelen zijn waterdamp doorlaatbaar, waardoor het vocht wel van binnen naar buiten getransporteerd kan worden, maar niet andersom. Doordat vochtdoorslag wordt tegengegaan bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Wij passen vaak gevelreiniging toe gevolgd door gevelimpregnatie.

Wilt u met ons een gesprek over Gevelreiniging
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321