030-8770321 [email protected]

Gevelreiniging

Gevelreiniging met stoom: schoon en veilig

Uw gevel laten reinigen zonder schade? Cleannovation past gevelreiniging met stoom toe voor particulieren. Onze unieke techniek met Cleannosteam® is milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Deze hogedruktechniek combineert de unieke eigenschappen van stoom en hogedruk. Door water onder hogedruk te oververhitten ontstaat stoom met een temperatuur van ± 200°C in de brander en ± 150°C aan de spuitnozzle. De stoom wordt vervolgens met een traploos regelbare minimale werkdruk op het oppervlak gespoten, zodat deze niet de voeg aantast. Het is resultaat is verbluffend!

gevelreiniging
gevelreiniging

Gevel laten impregneren

Na het reinigen kunnen wij ook uw gevel impregneren. Wij adviseren om dit altijd te laten doen, want uw gevel blijft veel langer schoon. Bij het impregneren spuiten wij een beschermlaag op uw gevel waarmee vochtopname wordt tegengegaan. De ondergrond blijft droger waardoor u minder last heeft van algen en mos. Alle hydrofobeermiddelen zijn waterdamp doorlaatbaar, waardoor het vocht wel van binnen naar buiten getransporteerd kan worden, maar niet andersom. Doordat vochtdoorslag wordt tegengegaan bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Wij passen vaak gevelreiniging toe gevolgd door gevelimpregnatie.

=

Het is resultaat is verbluffend!

 

Wilt u meer weten over Cleannovation?

Wij vertellen u graag alles over stoomreinigen met CleannoSteam®! Wij zijn landelijk actief vraag vandaag een gratis proef aan.

030-8770321

Bel ons gerust

[email protected]

Altijd snel reactie

KvK nummer:

70527504

BTW nr:

NL858359637B01