Graffiti verwijderen

Graffiti laten verwijderen

Graffiti, wat nu? Niets is zo storend als een ongewenste graffiti tekening of tag op uw mooie gevel. Het is zaak deze zo snel mogelijk te laten verwijderen. Graffiti kan absoluut knap gedaan zijn en zelfs kunst genoemd worden. Helaas is dat slechts het geval voor een klein percentage van deze “straatkunst”. Graffiti artiesten hebben de neiging, om naast een bestaande graffiti, hun eigen kunstwerk te plaatsen. Bij voorkeur met initialen.

Graffiti voorkomen

Binnen het werkgebied Midden Nederland garanderen wij u graffiti binnen 24 uur voor u te verwijderen. Ook het aanbrengen van een anti-graffiti coating is onze specialiteit.

Gevel 10 jaar beschermd 

Bij het aanbrengen van de anti-graffiti coating kan graffiti zich niet meer hechten aan de baksteen of gevel. Als de gevel is gecoat en er geen verdere behandelingen aan de gevel worden uitgevoerd, is de gevel 10 jaar beschermd.

Cleannovation werkt met semipermanente coatings om uw gevels en muuroppervlakken te beschermen.

Stoom cleanen is een simpele methode waarbij het water wordt verhit tot 150 graden. De stoom die hier het logische gevolg van is wordt vervolgens met hoge druk tegen de gevel gespoten. Dit zorgt ervoor dat de verf oplost.

Wilt u met ons een gesprek over Graffiti verwijderen
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321