030-8770321 [email protected]

Graffiti verwijderen

Graffiti laten verwijderen en voorkomen

Wilt u graffiti laten verwijderen? Cleannovation komt snel ter plaatse! Ongewenste graffiti op uw huis of pand is zeer onprettig. Het doet inbreuk op een stukje persoonlijk territorium. Bij een bedrijfspand tast het ook nog eens de representatie aan richting de klant. Wij hanteren een aantal effectieve methoden om graffiti te verwijderen. Stoomreinigen is de vriendelijkste methode, daarnaast gebruiken we ook een reinigingsmiddel. Na het graffiti verwijderen kunnen we een anti-graffiti coating op uw gevel spuiten. Mocht u onverhoopt nog eens graffiti aantreffen, dan valt dit makkelijker te verwijderen.

graffiti verwijderen

Methodes graffiti verwijderen

Onze specialisten kijken per situatie welke methode voor u het beste werkt, afhankelijk van de ondergrond en hardnekkigheid van de graffiti.

=

Graffiti verwijderen met stoom: het water wordt verhit tot 150 graden

Vervolgens spuiten we met een hoge druk de stoom tegen de gevel, zodat de verf oplost. Graffiti verwijderen met stoom is de makkelijkste manier.

=

Gebruik van reinigingsmiddel: werkt stoomreinigen niet?

Dan is een reinigingsmiddel noodzakelijk. De graffiti is dan te hardnekkig of er zijn meerdere lagen over elkaar heen gespoten. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met de ondergrond.

Wilt u meer weten over Cleannovation?

Wij vertellen u graag alles over stoomreinigen met CleannoSteam®! Wij zijn landelijk actief vraag vandaag een gratis proef aan.

030-8770321

Bel ons gerust

[email protected]

Altijd snel reactie

KvK nummer:

70527504

BTW nr:

NL858359637B01