Kauwgom verwijderen

Kauwgom verwijderen

Kauwgom verwijderen zonder chemische middelen? CleannoWorks kan kauwgom verwijderen door middel van stoom. Wij doen dit voor bedrijven, instellingen en gemeenten door heel Nederland. Onze techniek met Cleannosteam® combineert de unieke eigenschappen van stoom en hogedruk. Door water onder hogedruk te oververhitten ontstaat stoom met een temperatuur van ongeveer 200°C in de brander en ongeveer 150°C aan de spuitnozzle. Groot voordeel is dat we hierdoor geen chemische reinigingsmiddelen nodig hebben, wat de techniek milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord maakt.

Onderhoudsprogramma

We stellen de gemiddelde mate van hervuiling vast en geven advies over de onderhoudsfrequentie. Deze frequentie is uiteraard afhankelijk van de hervuiling en jouw eigen wens, maar het komt er in de praktijk op neer dat ten minste een keer per en soms twee keer per jaar een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd.

Hotspotbehandeling

Soms worden bepaalde gebieden sneller vuil en is de frequentie om één á twee keer per jaar te reinigen te laag. Vaak is dat bij eetgelegenheden en entrees van grote (openbare) gebouwen. Meestal ligt de frequentie om te reinigen op dit soort plekken om de twee maanden. In combinatie met een afspraak over de rest van het gebied blijft jouw bestrating structureel netjes.

Initieel reinigen

Na een aanvraag tot een offerte zullen we een afspraak met jou maken om een opname ter plaatse te doen. Samen met een van onze medewerkers lopen we door het te behandelen gebied.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het verwijderen van kauwgom? Neem dan contact met ons op!


Onze laatste posts over reiniging

Wil je met ons een gesprek over Kauwgom verwijderen
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321