030-8770321 [email protected]

Monumentale panden

Uw monumentale panden reinigen zonder schade

Laat u uw monumentale panden reinigen, dan is uiterste voorzichtigheid geboden. Met stoomreinigen heeft Cleannovation een zorgeloze reinigingsmethode ontwikkeld, die bovendien milieuvriendelijk is. Door de gevel schoon te houden behoudt een monumentaal pand haar schoonheid, maar juist deze mooie panden zijn gevoeliger voor schade door reiniging. Daarbij dient ook de geschiedenis die het pand siert behouden te blijven, zoals het vuil, de verkleuringen en restanten van kleur waarmee het pand ooit is bewerkt. Laat het reinigen daarom altijd over aan professional! Bij Cleannovation is uw monumentale pand in vertrouwde handen!

monumentale panden
monumentale panden

Monumentale panden reinigen met stoom

Cleannovation reinigt veilig uw monumentale pand met stoom. Onze unieke reinigingsmethode zonder gebruik van reinigingsproducten ontsmet en weekt het vuil los van de gevel, zonder kwetsbare ondergronden en voegen te beschadigen. Stoomreinigen is bij uitstek geschikt voor monumentale panden, gezien hun kwetsbare en unieke ondergrond. De gevel loopt geen schade op en de historische uiterlijke kenmerken blijven onaangetast. Stoomreinigen heeft weinig water nodig en veroorzaakt geen overlast voor de omgeving. Tevens kunnen we rapportage van WTCB overleggen.

=

Cleannovation komt vrijblijvend uw monumentale pand inventariseren!

 

Wilt u meer weten over Cleannovation?

Wij vertellen u graag alles over stoomreinigen met CleannoSteam®! Wij zijn landelijk actief vraag vandaag een gratis proef aan.

030-8770321

Bel ons gerust

[email protected]

Altijd snel reactie

KvK nummer:

70527504

BTW nr:

NL858359637B01