Monumenten en gevels

Monumentale panden zijn een waardevol bezit

Niet alleen voor u, maar ook voor Nederland. Er worden, geheel terecht, hoge eisen gesteld aan de reiniging van deze panden. Niet ieder gevelreinigingsbedrijf mag zomaar dergelijke gevels reinigen. Als particuliere woningbezitter moet u toestemming vragen bij de gemeente. Voor monumenten moet zelfs een vergunning worden aangevraagd.

Specialist in monumentale panden

Het reinigen van monumentale panden is een delicaat project! Met onze schoonmaaktechniek CleannoSteam®, werken we alleen met stoom. Dit is een veilige reinigingsmethode voor de gevoelige gevels, voegen en ornamenten. Alles wat het gebouw siert en haar karakter geeft blijft behouden.

Wij worden veel gevraagd voor de reiniging van monumenten. We zijn echte specialisten en uw vastgoed is bij ons in zeer deskundige handen.

Bent u nog op zoek naar een vertrouwde, professionele partner voor de reiniging van monumentale gevels met de meest veilige, innovatieve en duurzame reinigingsmethode, met maximaal behoud van uw gevels? Dan komen wij graag met u in gesprek en willen natuurlijk graag vrijblijvend een proef voor u doen bij een van uw monumentale panden.

Bij Cleannovation is uw monumentale pand in vertrouwde handen. Cleannovation reinigt veilig uw monumentale panden met stoom. Onze unieke reinigingsmethode zonder gebruik van reinigingsproducten weekt het vuil los van de gevel.

Stoomreinigen is het meest geschikt voor het reinigen van monumentale panden, omdat kwetsbare ondergronden en voegen niet worden beschadigd en het patina van materialen zodoende niet wordt aangetast.

Wilt u met ons een gesprek over Monumenten en gevels
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321