Monumenten en gevels

Monumentale panden zijn een waardevol bezit

Niet alleen voor jou, maar ook voor Nederland. Er worden, geheel terecht, hoge eisen gesteld aan de reiniging van deze panden. Niet alle gevelreinigingsbedrijven mogen dit zomaar uitvoeren. Als particuliere woningbezitter moet je toestemming vragen bij de gemeente en voor monumenten moet zelfs een vergunning worden aangevraagd.

Specialist in monumentale panden

Het reinigen van monumentale panden is een delicaat project. Met onze reinigingstechniek CleannoSteam®, werken we alleen met stoom. Dit is een veilige reinigingsmethode voor gevoelige gevels, voegen en ornamenten. Alles wat het gebouw siert en haar karakter geeft blijft op deze manier behouden. Wij worden veel gevraagd voor de reiniging van monumenten en zijn echte specialisten. Je vastgoed is bij ons in zeer deskundige handen.

Ben je nog op zoek naar een vertrouwde, professionele partner voor de reiniging van monumentale gevels met de meest veilige, innovatieve en duurzame reinigingsmethode, met maximaal behoud van uw gevels? Dan komen wij graag met u in gesprek en willen natuurlijk graag vrijblijvend een proef voor u doen bij een van uw monumentale panden.

Cleannovation reinigt veilig met stoom. Stoomreinigen is het meest geschikt voor het reinigen van monumentale panden, omdat kwetsbare ondergronden en voegen niet worden beschadigd en het patina van materialen niet wordt aangetast. Onze unieke reinigingsmethode zonder gebruik van reinigingsproducten weekt het vuil los van de gevel. Bij Cleannovation is jouw monumentale pand in goede handen.

Wil je met ons een gesprek over Monumenten en gevels
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321