Onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding

Om onkruid en mos te verwijderen starten we met een nulbeurt, waarbij wij gebruik maken van een vuilfrees in combinatie met heet-waterhogedruk. Hierdoor wordt de toplaag van onkruid verwijderd. Echter is periodiek onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat de onderliggende wortels niet opnieuw gaan groeien.

Voor het periodieke onderhoud gebruiken we de Cleannoweed®-methode. Dit houdt in dat wij het onkruid besproeien met heet water net onder het kookpunt (99.5 graden). Hierdoor wordt de celstructuur vernietigd en wordt de plant tot in de wortel geraakt. Dit is een honderd procent milieuvriendelijke methodiek.

Bron: stad-en-groen.nl

Meest effectieve methode

Onderzoek heeft uitgewezen dat deze methode veruit het meest effectief is wanneer het gaat om de beheersing van mos en onkruid.

Voor het reinigen van de bestrating maken wij gebruik van heet-waterhogedrukreiniging in combinatie met terrasreinigers. Naar aanleiding van onze bevindingen blijkt dat stomen op een temperatuur van 110 graden op 275 het meest efficiënt is, dit zal een diepe grondige reiniging van de bestrating opleveren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onkruidbestrijding? Neem dan contact met ons op!


Onze laatste posts over reiniging

Wil je met ons een gesprek over Onkruidbestrijding
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321