Ook in het afgelopen jaar een CO2-reductie voor Cleannovation!

Nederland heeft met het Klimaatakkoord, de Klimaatwet en het Klimaatplan voor de periode 2021-2030 de weg ingeslagen naar een verregaande verduurzaming van de samenleving en economie, hier willen wij een steentje aan bijdragen.

Met trots kunnen wij zeggen dat we door onze inspanningen hebben gezorgd dat er in het afgelopen jaar weer een vermindering van 3% van onze CO2 uitstoot is gerealiseerd!

Mede door het inzetten van duurzame middelen, en energiebesparende producten hebben wij weer een belangrijke factor binnen ons bedrijf kunnen waarborgen.

Cleannovation probeert zich te onderscheiden in de markt door oog te hebben voor de leefbaarheid van de wereld om ons heen, met innovatie op verschillende gebieden kunnen wij dit realiseren.

Afgelopen jaar hebben wij volop geïnvesteerd in duurzame middelen en inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat we onze CO2 aim weer hebben behaald !

Het verbeteren van ons klimaat doen we samen, naast het verhogen van onze bijdrage aan een beter klimaat denken we als bedrijf ook graag met u mee, bent u ook geïnteresseerd in (stoom)reiniging met het oog op duurzaamheid ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@cleannovation.nl of op 030-8770321.


Ook interessant voor je

Geraakt of geïnspireerd door onze manier van reinigen?